Sag att en forsoker komma at Tinder, nagon bruten sina favoritdejtingappar

Sag att en forsoker komma at Tinder, nagon bruten sina favoritdejtingappar

skada nar do forsoker sla up den fungerar saken dar ej gallande deras iPhone eller Android-enhet. Personen kliar sig i bollen sam undrar hursa det inte funka. Saso med alla tidsschema kan det existera ganska frustrerande att testa bruka e saso hela tiden funkar inte bra.

Det befinner si ingen overraskning att Tinder befinner sig nago it de mest populara dejtingapparna, vilket kan existera nago fraktio anledningen mot att den emellanat ick fungerar sasom saken da amna. 50 miljoner brukare anvander appen va manad darfor at eftersoka sin dromman alternativ dromtjej. Deras servrar tillat otvivelaktig e dagligt traningspass.

Det finns nago rad andra anledningar mo att Tinder kan kanna fangsl mankemang pa en smartphone-enhet. Nast sak kommer att intrad kungen dom mer i detalj. Dessa losningar borde handla att Tinder-appen funka fullt ut.

Naturligtvis, samtlig kan uppleva dessa dilemma om Tinder ligger nere, skada mjukvarubuggar kan likasa befinna problemet i och med dom kan orsaka att en app icke funkar saso den ska samt att den ick funka som saken dar skal, vilket skapar nagon fullstandigt bit pannknac och vanmakt forut saken dar manniska saso forsoker konsumera appen.

Borja om din smartphone

Det ett alternativet att testa ar en typ enkelt – att antrada forsavit enheten. Kungen en surfplatta, nago iPhone alternativt en Android-enhet ska saken da stangas itu absolut och hallet. Antingen glider n darfor att releger kungen ett iPhone eller trycker villi strombrytaren for att relegera telefonen ifall ni inneha nago Android-enhet. Nar enheten ager stangts fran fullstandigt kan den spoa pa aterigen via att press stromknappen en passag till. Nar enheten befinner si paslagen aterigen kan Tinder-appen provas igen for att beskada om saken da fungerar.

Uppgradera Tinder-appen

Om Tinder-appen inte inneha uppdaterats mirakel dom senaste veckorna kan den tarva en fars uppdatering. Det har kommer att gora sig fran med ett del mjukvarubuggar i och med de generellt atgardas ino modernare uppdateringar av appen.

Forsavitt det ha icke ager fungerat kan anvandaren flanera ovanfor mo Google Play Store eller App Store och lokalisera avsnittet for uppdateringar. Det finns ett uppdateringsflik villig iPhone som finns kungen saken da nedre panelen. I avsnittet for uppdateringar borde Tinder dyka upp darbort ifall en fornyelse behovs. Uppdateringsknappen kommer ocksa att uppge detta sasom sadant. Villi ett Android befinner sig det suvera att knata mot menyn samt press avsnittet Appar. Uppdateringen kommer att visas i ett fortecknin over appar saso kissbrides.com blogg behover uppdateras.

Nar appen age uppdaterats kan appen nas ate darfor at kolla forsavitt det fortfarande finns felmeddelanden. Forsavitt det inte finns nagra borde saken da vara klar.

Stang Tinder-appen

Att upphora Tinder-applikationen kan ordna besvar relaterade till krascher. Forsavitt n tvangsstanger appen upphor samtliga funktionsstorningar samt den kan startas om.

Sasom ett sidoanmarkning, villig nago iPhone kommer det att besta nodvandigt att dubbeltrycka villi hemknappen. Sta modellerna iPhone X sam iPhone 11 ska anvandaren anordna samt utgiv ned hart villig oduglig it hemskarmen samt darefter rutscha uppat postum att Tinder-applikationen visas.

Det befinner si ofta enklare att producera det ha kungen nago Android. Knata till telefonens installningar samt sedan at appar. Antaglige dar borde Tinder-appen visas. Darifran kan anvandaren varsam trycka pa knappen kraft krus.

Beharska din internetanslutning

Antar det alternativt icke, nagon oriktig internetanslutning kan verkligen besta aterfallsforbrytaren. ifall en internetanslutning befinner si labil tvingas nagot goras til det.

WiFi-symbolen langst up villig telefonens display bord kontrolleras. Om den ej finns dar kan Wi-Fi-anslutningen finnas trasig. Anvandaren kan ga in i telefonens installningar och banka it och kungen Wi-Fi ater. Om det ha gjorde susen bor Wi-Fi-anslutningen befinna synlig hogst upp gallande telefonens displa ate.

Skifta mot mobildata ino stallet for att begagna Wi-Fi

Det kan finnas nodvandigt att inleda konsumera mobildata kungen nagon smartphone-enhet om Tinder fortfarande inte fungerar med nago Wi-Fi-anslutning. Ehuru det kan finnas en aning kostsam att bruka uppgifter ar det inom genomsnitt oftast mer stabilt, vilket kan hitta losning dom majoriteten itu do bryderi som appen forut narvarande kan kanna. Anvandaren kan knalla slu mo installningarna darfor att finn varje smartphone-data finns samt besegra kungen saken da. Detta kraver att Wi-Fi stangs utav frams.

Anvandaren borde checka Tinder-appen upprepa postum att uppgifter ager slagits villig for att beskada om det finns nagra fler bryderi tillsammans saken da.

Slack Tinder-appen sam installera forsavitt

Tinder-appen kan tas da inte me att kontot saso befinner si kopplat till saken dar raderas. Att ta bor appen kan losa vissa tillfalliga dilemma med telefonens processor (dvs. att overdriven fakt lagras darborta). Att ta bor appen bord aven rensa saken da cache sasom finns lagrad villi enheten.

Villig nagon Android borde anvandarna skrida kvar mo installningar samt eftersoka Tinder-appen vi att skrolla nedat. Dar kan dom press Storage sam inom kort gallande Clear Cache.

Villi en iPhone amna anvandarna forsiktigt pressa ikonen stav Tinder-appen tills all appar borjar svang-o kring villi skarmen. Darpa skall anvandarna trycka pa krysset (vilket betyder forinta) sam betyga raderingen genom att pressa knappen ta bort.

Om nagon fran dessa losningar loste eventuella besvar

saso vart forknippade med appen bord saken dar existera verksa ater. Massor folk sasom har provat losningarna i saken da narvarande artikeln kunde fa appen att fungera aterigen nagorlunda framgangsrikt inte me marklig storre incidenter.

Print
44 মোট পাঠক সংখ্যা 5 আজকের পাঠক সংখ্যা

About jexpress

https://t.me/pump_upp
Close