1. Vet vad ”Fika” betyder nar du dejtar i Sverige

1. Vet vad ”Fika” betyder nar du dejtar i Sverige

Om du ar hagad fran att fa det kvickt och smidigt kan det besta en besvikelse att vanta pa att han eller hon ska plocka det forsta steget efter nagra dagar, helt gagnlos. Det kan forefalla grymt konstigt och kul, men gallande nagot metod, gallande nagot satt, ar det sa. Efter ett tag, ifall nagot fungerar, kommer paren att forbinda band och lite en vikt baby.

Pro en icke-svensk ar ej alltsamman forlorat med denna unika dejtingkultur. Du ar aven fortsattningsvis valkommen att granska hur du amna finn din personligt svenska match att plocka med hem. Du undrar hur detta ar mojligt fastan den forvirrande dejtingkulturen? Har ar nagra guider forut att presentera dig vagen runt nar du borjar din fard forut att hitta karleken i Sverige.

Korrekt som all andra lander inneha Sverige forsvinna egna unika metod att dejta som skiljer det fran andra lander i Europa. I Sverige kallas det vanligtvis pro ”Fika” och ej forut en dejt nar en man bjuder ut en madam eller tvartom. ”Fika” i Sverige innebara att man dricker kaffe sammanlagt medan man njuter fran varandras folje och ater brod eller bakverk.

Nar du inneha en dejt med en svensk ar det klokt att halla med det for ”Fika” och ej forut en dejt. Jag antagande att det kan besta en aning forvirrande, men nar du val inneha kommit in i kulturen blir det himla spannande.

Efter manga ganger Fika kan tva personer ga vidare till andra aktiviteter, t.ex. skridskoakning, nojespark eller grillning. I Sverige kallar man det ej for en dejt om man gar ut sallskap med sin dejt for att kuska skridskor, skrida kungen bio eller grilla. Det ar en kultur som normalt kallas for att ni tvenne amna bege skridskor eller grilla. Det kan lata skumt pro en nykomling, men en gang en kultur ar stadse en kultur, och det ar enbart att fellatera in den och vara nojd.

2. Att vara tillbakadragen ar ett stort nopp nar du dejtar i Sverige

Svenskar ar mycket konkurrent till att avbryta andra manniskor. De flesta svenskar lider hellre ihjal an ber nagon om handrackning. De kan ej avblasa dig, forut va hander om du haller kungen med nagot avsevart relevant? De ar konstiga och tillika om du rakar vara den sotaste personen i deras narhet skulle de aldrig vara sa oforskamda att de namner detta pro dig. Det som aterstar fran dig ar att vara den forsta som tar steget och bjuder ut dem, vilket innebara att du som person aldrig kan besta timid.

Ehuru jamstalldheten mellan konen ar ofta nodvandig i Sverige finns det inga fasta stadgar ifall att det enkom ar mannen som tvungen plocka det forsta steget. Sa aven ifall du ar en brud som ar hagad fran hanar kan du handla ditt drag och bjuda ut en pojke.

3. Dating i Sverige, du kommer ej att anlanda undan utan att foreta det karleksfulla Hug

Landerna inneha annorlunda typer av halsningar, fran kyssar, pussar kungen kinden till handpussar nar de mots. Svenskar ar inte sa bra fortrogna med nagot fran dessa och forstar blott kramspraket battre redan utbredd ett forsta meeting. Istallet pro att pricka din blivande dejt och sedan kyssas, kan en genant kram racka i Sverige.

En svensk man eller gumma kanner sig mer skon med att blott luta sig kontra varandra och lagga armarna omkring varandra forut att sedan skiljas at igen. Dating i Sverige ar olika darfor att kyssar anses besta en kranglig synvinkel nar en man och en dam bygger en relation. Bada parter far mycket inte kyssas, men famntag tills ni ar trygg pa hur ert forhallande amna kika ut. Under tiden ni aven fortsattningsvis bygger upp er relation ar det sexiga Paraguayan kvinnor klokt att begynna och fullborda Fika med en kram.

Print
17 মোট পাঠক সংখ্যা 2 আজকের পাঠক সংখ্যা

About jexpress

Close