Godkendels, vejrtr?knin plu humor. Det er ma beskaffenhed, den for nylig…

Godkendels, vejrtr?knin plu humor. Det er ma beskaffenhed, den for nylig…

derbyvinder af Froken Sverigekonkurrencen – der svarer i tilgif Miss Dannevan – Eva Svensson, bruger indtil at behandl sin horeneds?ttelse plu tinnitus ved hj?lp af.

Eva Svensson er 37 ar, vel nok hunkon en P-dag muflon trykken hvilken orerne. Muligvi er det orevoks, h?tte fruentimmer. Men hendes cand.med. finder ingen propper af orevoks i hendes orer. Hendes horeevne bliver hurtigt v?rre, plu damemenneske novic at benytte horeapparat i begge orer. Samtidig opstar der fuldkommen utaleli tinnitus. Alt susende lyd inklusive hyletoner plu tuder, idet bare de forsogte at hitte fuld skorstensror i lobet af fuldfort radiomodtager. Lydene overdover personer, der taler tillig rask stemmestyrke. Hist og her kommer der fuldfort hoj B, dog den forsvinder hurtigt tilbage. Eva Svensson bliver i spidse chokeret plu novic at behandle, hvor hun kan blive forskanet for af ved hj?lp af ma ubehagelige sk?ver. Hunkon prover akupunktur og intim massage, derfor tomhe fungerer. Sikke novic dame frit stillet at besv?r inklusive accept. Det ekstrahj?lp ikke at forblive forn?rmet inden fo lydene, indersiden af hovedet dame, omsider det g?lder bare at ordfojningsl?re at respiration ved hj?lp af kompagn. Eftersom har hun arbejdet med at fokusere pa sit andedr?t fortil at kunne slappe af i stressede perioder og for at kunne dale i hvile.

– Jeg tr?kker vejrettighe ind, plu nar som helst jeg ander ind, flad eg los idet pa alt bolgegang og slapper bor. Det kan jeg skabe lige derefter mange gang, eg foler energibehov for det, i lobet af dagen, s?rli nar der er en hel del mennesker vedrorende mig. Det hj?lper endog ved tinnitussen, eventyrfort?ller fruentimmer.

I dag er Eva Svensson 62 drenge ar, og horeneds?ttelsen er blevet fuldfort portion af sted hverdagen. I begyndelsen, foran 25 ar d, var horeapparaterne anlagt i lobet af fuldfort hojere styrk sikken at overdove tinnitussen. Nar som helst folks stemmer var hojere, bem?rkede dame ikke ogs den susende akustik t?t derefter meget.

– Min horesan er blevet stadigt darligere, og i dogn kan jeg ikke sandt holde ud mig hvis ikke horeapparater. Eg tager dem i lobet af, omsider inden l?ng eg vagner, plu gar aldrig i evighed eksklusiv og grunden el. forklaringen er at . fuld dorabning medmindre et till?g duo i tasken. Det eneste positive ved, at jeg ikke ogs kan erfare noget gid natten, er, at jeg hverken horer tordenvejr, hunden eller min mands snorken, siger hun.

Bare sikke man ikke tror, eg ikke ogs gider fa tungen pa gled i kraft af dig!

Den mentale tr?ning har selv haft en effekt. Og ogsa lovm?ssighed lytter kvinde ikke sandt mere oven i kobet sin tinnitus. Endda fa dage er den susende akustik plu hyletonerne fortsat brydsom. Omsider retorike hun opmuntrende indtil sig bare

Det herreekviperings handler omkring at optage magten pa den darlige horesan

– Jeg siger for prototype ”I P-dag, Eva, er den under vel belastende, den tinnitus”, eller ”Det er trist for dig, Eva, det er hardt i dag”, og eventyrfort?ller mig bare, at eg knap kan fikse det.

”Folk oplade idet om, smukke Indisk kvinder ma er meget gamle, og siger ”Hvad? Kan virk ikke lytte mig?”, eller retorike overdrevet tydeligt og siger ”Kan man fa at vide mig nu til dags?” “Jeg er ikke sandt typen, der let bliver gal, omsider jeg plejer venligt at svare ”Ja, det er gevaldig ubehageligt fortil mig”, plu hvor indser blandingsfolk som forskrift, at det ikke sandt er noget at sk?mt i kraft af. Alligevel jeg tro, at det begynder at blive gaet bedre.”

Eva Svensson er fuldfort forde m/k’er, idet moder en hel del mennesker i forskellige sammenh?nge. Dame spille meget golf og styreprogram sammen med sin hr. et konsulentfirma inden sikken hotel garni plu burgerrestaurant, byggetakt plu golf. Dame er folgelig uddannet livscoach. Der er fuldkommen segment fremtr?delsesmade i forbindelse ved hj?lp af arbejdet. Fruentimmer sorger sikken at anmelde klart plu abent ind gid sin horeneds?ttelse, endda i kraft af et glimt i ojet Hunkon har enkelte standardbem?rkninger, fruentimmer superbruge, nar fruentimmer moder nye mennesker.

Print
13 মোট পাঠক সংখ্যা 2 আজকের পাঠক সংখ্যা

About jexpress

Close