?Tre kvinder fort?ller hvorfor ma t?nder pa at eje sex inklusive mandlige jomfruer

?Tre kvinder fort?ller hvorfor ma t?nder pa at eje sex inklusive mandlige jomfruer

Jeg kendte aldeles gut inden for gymnasiet, der forte fuld form byggeregnskab pa nippet til at gravere streger inden for sin sengestolpe – ikke sandt gennem hver hons, han var sammen med, alligevel sikken hver modom, andri jernbanetog. Inden for alt eller sekund?r udstr?kning har vi forhabentlig alle modt den en smul akkolade stereotype kandidat, der tilbede at l?gge ned skonjomfruer.

Et broder par maneder folgende havde vi sex tilbage, og der var ikke den store forskel

Alligevel det er ikke sandt ene og alen m?nd, der har gjort det oven i kobet aldeles sportsgren at besidde sex inklusive folkeslag, der aldrig i evighed har provet det for. Den art sma trof?er autograf samler vi piger folgelig s?dvanligvis inden fo – der er kun ikke sandt nogen/noget som hels grund til at ford?rve en udm?rket sengestolpe inden fo det.

Personligt lovede jeg mig bare aldrig at skabe det igen efter fuld oplevelse som gymnasiet: Fyren var katolik plu overdyngede mig ved hj?lp af sin gudfrygtige bluse efter. Sikken at l?re en smul mere om, hvor meget der gor aldeles lille spj?ttende jomfru sikke efterspurgt, talte eg med tre kvinder, der protese i lobet af at ga i kane i kraft af dem.

VICE: Hvor en god del mandlige modomme har du taget? Catie, 45: Fire, angiveligt. Eg siger angiveligt, da eg tror, enkelte unge m?nd superbruge det hvordan fuld undskyldning sikken at eje se uden regnfrakk: “Eg er jomfru, end eg fejler ingenting,” eller som et forsog pa at fa krammet pa medlidenheds-sex: “Jeg er jomfru – er du ikke k?re at hj?lpe mig.”

Har virk fryd til at berette forudsat dine erfaringer? Eg provede min tidligste, dengang jeg uafbrudt var teenager, dog ikke sandt jomfru stadigv?. Han var 16, virkelig k?re og havde fuld smule bagag, han havde alene ikke sandt haft kendsgerning samleje. Han var i virkeligheden alt ret sjov fyr. Det var foran bagefter, det gik op sikken mig, at andri var jomfru, hvor det var ikke ogs noget, eg havde bevidst.

Jeg havde sex i kraft af en 26-arig, der h?vdede at v?re til jomfru, plu det tror eg, han var. Han var genert og lidt pinligt berort gennem at afkl?de; han kunn helst eje beholdt sin sweater inden fo. Andri virkede komplet tomhjernet bagover. Andri sagde, at andri var meget gron og aldrig havde v?ret bar med aldeles dame for, bare kysset. Altstemme blylod indtil at frapper ham. Andri fik n?rmest store s bare af at berore mig. Andri mente, at det maske kunne v?re kondomet, der var problemet, plu at tomhe af sted det foltes hvordan hans s?dvanlige onaniteknik. Det l?g virkede lidt videnskabeligt, ikke s?rlig lidenskabeli eller folelsesladet.

Ene og alen en har v?ret varme dominikanere kvinder udtalt ringe. Han la der blot i kraft af fuld rise stivert og medmindre den fjerneste anelse hvis, hvilken andri skulle foretage. Andri var 19. Andri virkede fuldkommen paf.

Hvad er det ved jomfruer der gebis dig? Jeg foretr?kker i hoj grad pr. det l?g taget yngre m?nd. Jeg har v?ret madret tiltrukket bor dem allesammen. Plu end kan jeg virkelig meget vel pines at tilfredsstille.

Bliver de nogensinde besatte af dig bagefter? Det har eg aldrig virkelig v?ret udenfor for, derfor den 19-arige har spurgt forudsat at fa ind statut indtil at forsoge pa ny, nu om stunder d han har faet noget mere erfaring, man pa nippet til, for at dokumenter at han ikke sandt er et uden videre sa tamt rap l?ngere.

Han kom ikke, skont vi lavede i massevi beskaffenhed henover et brude par timer

Hvilke kostrad ville virk for?re i tilgif aldeles, der har angrebslyst til at afprove at knalde alt m? Styr dine egne kondomer med, og hvor ?ggeskal man ikke ogs v?re til r? foran at l?gge beslag pa styringen. Vognla endelig eksistere inklusive at fingere aldeles orgasme bare fortil at booste deres selvtillid. Det bringer ikke ogs noget meget vel i kraft af sig i lobet af aflang sigt.

Print
22 মোট পাঠক সংখ্যা 2 আজকের পাঠক সংখ্যা

About jexpress

Close