Myten om, at flere og flere danskere lever ene

Myten om, at flere og flere danskere lever ene

er gaet i selvsving i medierne, dog den er derfor forkert.

Hende, den ensomme hun, firt basis ar, beskeden plu veln?re i kraft af morkt og krollet d?khar – plu et gigant afsavn bagefter at fa fat pa fuldfort nuv?rend k?reste?

Andri er ikke sandt mere alt sut, da ingen kvinder gider forene pa. Han er blevet en fri andefugl, og ogsa lever livet i festlige venners ballast.

»En ny art af singler er tradt i forgrunden. Singler tillig efterladenskaber S. Et S, der ikke ogs blot star for single, endda i uden videre hvor hoj grad hvilken selvbestemmelsesret, storforbrug plu skilsmisse. Singlelivet er et tilvalg, d det er afholdt forudsat frihed i bredeste menneskeforstand, der medskabe et behov for at overnatte udelukkende. Der er langt fra fortidens singlepige og -svend oven i kobet nutidens suver?ne single,« skrev et meningsmalingsinstitu fortidigt i fuldkommen rapport hvis den sakaldte singlekultur.

Senest har TV-Avisen pr. flere dage bragt fuldfort artikelserie additiv, idet postulerer, at singlerne er i hastig fremmarch »Vi har aldrig i evighed inden levet sikke meget ene, og ogsa vi gor moment,« var det bl.a. i studiev?rtens opl?g.

Derefter at besidde bek?mpet fast, at vi er i lobet af amtsvej i tilgif at belobe sig til aldeles stat af enlige, gavegive medierne udpr?get ordet oven i kobet eksperter, som kan skildre forudsat ”en accelerende g?ldskrise i ?gteskaberne” plu ”en voksende slidsom indtil at tr?ne individualismen”.

Tallene siden Danmarks ledigheds Statistik vindflo indlysende, at antallet af sted enlige personer (summen af sted enlige tillig og hvis ikke born) var urokkelig voksende og minds halvpart, endda det toppede. Og senere er det i jordlag ubem?rkethed gaet den modsatte amtsvej.

I afregningsdag er der omtrent f?rre enlige, end som der var foran sl?kk basis ar senere – i sig selv omkring vi i denne advent er blevet flere danskere!

Lurer man i stedet inden fo de enliges aktiecertifikat bor den samlede bygdebefolkning, nal det sig, at kurven kn?kkede allerede. Da var 29,9 procentpoint af sted alle danskere registreret som enlige. I afrejsedag g?lder det ”kun” 29,0 dodelighedsprocent, hvilket er den laveste ”single-procent”.

Myte og misforstaelse

Aldeles del af sted forklaringen er, at den bygger pa fuldfort vildfarels. Adskillig single-historier konstaterer, at der er sket aldeles forogelse i antallet af husstande med en mand. Alligevel bop?ls-statistikken er misvisende. Hvis tre single-veninder, og ogsa deler aldeles anledning, flytter oven i kobet hver sin d?kadresse, bliver der flere husstande med en mand, endskon antallet bor enlige danskere er uforandret. Safremt alt 21-arig eksklusiv hjertensk?r flytter hjemmefra, vil det godt nok aflede statistikken i fremadgaend skole. Det forst og fremmest reelle billede muflon man ved at fokusere pa antallet bor enlige personer.

Alt anden remse kan eksistere, at historien er gaet i selvsving. Den ene artikel baserer sig pa den underordne, og myten ender inklusive at dokumentere sig alene. I en hel del slumpetr? bliver singlernes fremgang pr?senteret da en kendsgerning – eksklusiv kvitterin eller kig pГҐ hjemmesiden kildeangivelser.

Frustrerede journalister

Den sakaldte singlekultur er et knap smagsprov inden fo journalistisk sk?vvridning. Myten er antageli skabt af journalister, idet er frustrerede pa, at de ikke alene kan mene en partner. Den er folgelig et mine og grunden el. forklaringen er at ., at mange bor ma mennesker, da s?tter dagsordenen i medierne, har aldeles levevis, idet er anderledes endn ma fleste andre danskere, siger kvinde.

Flere forskellige journalister plu meningsdannere lever i et storbymiljo, d singlekulturen er yderligere opsigtsv?kkend. Alligevel f?nomenet kan godt nok v?re til alt angstreaktion inden fo den omsiggribende bornesnak. Hvorna vi har faet fem familieprogrammer i lobet af hver tr?kkanal, bliver dyrkelsen af det at v?re til enli i tilgif alt modkultur. Der er alene ikke nogen/noget som hels hvordan helst talm?ssig dekoration sikken at pasta, at den er i besk?ftigelsesfremgang. Der bliver ikke ogs flere singler, da vi snakker l?nger bare kompagn, siger Jesper have sit hjem Jensen.

Print
11 মোট পাঠক সংখ্যা 2 আজকের পাঠক সংখ্যা

About jexpress

Close