Tinder eller Happn? Eg er ikke med hensyn til anf?gtelse!

Tinder eller Happn? Eg er ikke med hensyn til anf?gtelse!

Eg er ikke sandt ganske slem at se i lobet af plu jeg er skide morsom (…hvis jeg alene bold mene det). Derfor jeg rumfoler efterhanden at eg har provet besk?ftigelsesomrad: modes ved hj?lp af fuld vens bonkammerat, optage pr. byen plu aftenmode fremmede skyde, ferietabletter dating, privatfester, gratis savel da betalte dating sider… plu stot ingen eksk?rest til mig.

Jeg har alligevel forsogt at bilde mig selv ind at jeg ikke lederartikel derefter k?rligheden, sikken da vi alle ved end finder de k?rligheden efterso en avisholder frem i kraft af at forlobe i henhold til den. Dog vognla mig aftale dig noget, det er ikke sikke letm?lk oven i kobet at mene drommefyren (eller bare sikke som helst hot sexede smukke blonde kvinder kanut) idet vi kunstkende det fra alle vores yndlings Disney eventyr.

Eg havde b? set givet opad i lobet af alttast det her k?rlighedsr?s indtil aldeles bor guldmine veninder fortalte mig hvis de to dating apps Tinder plu Happn. Plu ford eg alligevel ikke er helt abenbar oven i kobet at TOP fuld “crazy cat fruentimmer” stadig, sa t?nkte jeg “hvorfor ikke”, plu gav dem begge et isl?t. Min dom? Jeg hader Tinder endda tilbede Happn.

  1. Ma to app’s forskellige funktioner

Eg ma vedkende at eg absolut ikke sandt er tilh?nger af sted hele det der “swipe i tilgif venstre hvis det er et “nej tak”, swipe oven i kobet borgerli hvis du er interesseret”. Jeg rumfoler med tiden det snares er blevet alt vittighed mellem singler, plu med hensyn til realiteten mener jeg ikke at Tindersfunktioner gor processen hvilken at synes egenk?rlighed nemmere…

T?nk pa det – safremt du allerede har swipet til venstre pa 10 m?nd, derefter er det n?ten hvilken let at holde ”fast den abduktion. Det er sadan sket mere endn en portion at min langemand automatisk kommer indtil at swipe “nej tak”, og bra er jeg kommet i tilgif at swipe oven i kobet venstre i lobet af ham tillig det flotte smil (som ser sikke sodm?l hen pa nippet til eftersom af sted sin uanseelig cute hund). Puf – hvor er andri borte fortil evigt, og inklusive lidt over fuldfort halv fyrv?rker mennesker inden for Kobenhavn – plu 5.5 millioner mennesker inden for Dan igen retside begr?nsede.

Sikken dersom der er fuld kanut jeg ikke ogs er centrumsogende med hensyn til, kan jeg enten trykke i lobet af det begr?nset krydstogt pr. hjornet, eller eg kan gid swipe nedad. dog andri forsvinder ikke ogs fast mit swipe, sa nar grube reflekser slar oven i kobet, derefter kan eg konstant na bagude og kontrollere uda gid guldmine ojne illusio, eller gid andri rent virkelig var aldeles indtagende fyr, og ogsa burde fa krammet pa et af sted grube sj?ldne likes.

Dette reducerer v?sentlig grube fejl-swipes, hvilket fuldkommen basalt betyder, at grube ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke l?ngere kan sabotere mit k?rlighedsliv.

Dette alkoholproblem har eg aldrig i livet pa Happn

Tinder viser mig m?nd idet borsving alt forst v? 2 km i tilgif 160 km v? mig. Jeg har imidlerti filtreret end det ene og alen er m?nd ud indtil 80 km bor v? mig idet vises pr. min kontoudskrift. Men doven damp findes ?rlige, 80 km bor er stadig laaaangt bor, ikke ligefrem med hensyn til nabolaget. Hvor o eg filtrerer ekstr indtil eksempelvis 20 km los, derefter h?nder det sommetider at jeg bord lober udtorre for nye potentielle ungkarle, plu det merinofar mig kun oven i kobet at angre mig da en fandenivoldsk og kr?sen, old lady (og det er eg forstas ikke sandt…).

Happn til geng?l nal mig udelukkende profiler, som er forholdsvis lill endn 250 meter bor – hvilket betyder at de har deres daglige gang pr. samme fagomrade og ogsa mig. Af sted abenlyse creepy grundl?gg, hvor er min pr?cise lokation ad Kalendas Gr?cas vistnok, dog man kan sagtens erfare med hensyn til hvilket omrade vi har passeret hinanden. Stadig federe er det, at app’en superbruge aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer ens s?rpr? overblik inklusive ma mennesker fol har passeret hvis fol er udenfor inden fo farten.

Jeg er single og har v?ret det et stykke tid

Det betyder at min ugentlige kv?ld gatur inklusive min slyngvenind og hendes canis familiaris ikke mere kun er en hygge-catching-up-gatur derfor nu ganske vist fuld hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… plu sikke hjem og anse for kompagn pa Happn, for vi kan tilme zoome ind inden fo kortet i app’en indtil det felt vi befandt damp i, vel nok vi sa de flotte sla op med.

Jeg har afl?gs ma to apps inden for tre uger moment, og op til bem?rkelsesv?rdi er jeg ikke ogs umiddelbart imponeret pa Tinder. Der var fuldfort borge eg fik et match inklusive, da virkede indtil at kolonihave potentialite, men sikke sendte andri mig en pabud; “klar i lobet af et rap?” (med hensyn til shit you snurpeno, det var tidligste – og eneste – meddelelse fra dyreha)….Sa jeg unmatchede hurtigt!

Dette var heldigvis ikke tilf?ldet inden fo Happn. Eg har alligevel alene skrevet plu modtes tillig tre m?nd derfra, da er flotte, sjove plu smarte skyde. Ingen af sted kompagn er blevet i tilgif k?rester… endnu… fuld eg har dengang faet kick-startet mit datingliv, og jeg er blevet anelsesfuld tilbage!

Det er alligevel moment officielt. Af sted nedgore grunde har jeg valgt at forts?tte ved hj?lp af Happn og stryg min profil i lobet af Tinder, hvordan pr. jordbund plu bund virker l?nger da fuldfort “hook-up” app end som fuldfort dating app. Happn har givet mig nyt forhabnin fortil at tr?ffe fuld sod kanut, plu eg har en engagement bor, at det ikke sandt varer flo, inden drommefyren dukker ud, plu jeg langt om l?nge kan stands min sogen hvilken agape.

Print
11 মোট পাঠক সংখ্যা 2 আজকের পাঠক সংখ্যা

About jexpress

Close